iNi KeSaYaNgAn SaYe...

Assalamualaikum korang...tengah wat pe tu...2day is sunday....sunday is a wonderful day...haha...gathering wif family,masak2,makan2 n tido2...huhu...aku macam biase la...diorang tido aku cume boleh tengok jer...Insomnia Syndrome la katekan...haha...aku nak tanye korang ade x 'sesuatu' yang korang rase sangat comfortable bile bersame...maksud aku 'sesuatu' yg wajib ade dalam kehidupan harian korang...kesukaan korang la...memang kalau xde mende tu korang rase empty,kosong,xlengkap or bla..bla..bla...aku ade weyh...nak taw pe...jom ikot aku...


haha...nie la nyawa aku beb...n untuk pengetahuan korang nie la kasut kedua terlame yang aku pakai sejak hampir suku abad lahir kek dunio nie....usie kasut nie ade la dekat 2 taun ++...biase nye aku pakai kasut paling lame 6 bulan dah tamat riwayat da...walau harge kasut nie xde la mahal sgt tp aku cukup selesa bile pakai kasut nie...hope die boleh la bertahan utk 3 taun lagi or sampai aku jumpe kasut yg best macam or seumpama nie...lyke my lil crocs...nk letak pic pon malu coz lagi dasat buruk dr kasut di atas...to b fair...hambeeekkk kaw...kaw haddddoooo kasut seburuk nie...hik2...


lihat la sendiri keburukan tahap mentibang laot crocs aku nih...da touch up pon still buruk....walaupon harge die mahal sikit tapi berbaloi2 la...kasut nie la aku bawak g mane2...sampi LoNdOn tu beb...memang best n selesa...xcaye?? tengok nie...


see...zaman mude2 nie...focus pade kasut tu yer...i tell u...thts y aku sayang ini kasut...okies friendz nie la kesayangan aku...korang pulak????cerciter...cerciter....hehehehe...

2 comments:

Fabulous Me said...

Khelassssss nok crocs ko kepam x hengat! ngehngehngeh.. tp tu perkara biasa bg kito, ye x? aku mmg suke crocs ni.. sbb eh aku bkn jenis ladies sgt. kasar. so crocs ni shoe yg paling seswai dgn jiwa ku. pg dating, p mkn, p tepi pantai, p negara org..sume crocs. sonang! basah koring sume bole.. lagi syiok klu dpt beli same colour spasang ngn laki den. laki den goma spesen2 ni. hahhahaha.. out of topic! tp klu ikot topic, aku sume benda syg! haha..

cik gayah said...

hahaha....betol2...crocs sgt fleksible bwak g mane2...same la beb aku pon bkn jnis ladies sgt...law nk cakap tyme kawen je pki hills...dating,jenjalan nie je aku sapu...owg nk ckp pe lantak le jnji aku bhgie...hahaha...kerrrlasss kau mariahhhh