BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER



Selamat Pagi dunia...eceehhh....

Nak story nie...sebenarnye aku berkecimpung dalam dunia blogger nie sebab saje2 jer...nak isi mase terluang n terbuang aku yang kalau di timbang dapat la sebijik gunung...gituuuu...huhuhu...tapi lame2 aku mule jatuh cinta dengan dunia nie...serious beb sangat indah bile dapat berkongsi cerita apetah lagi aku nie suke main masak2...so dapat la shares moment tu walau kadang2 ape yg aku masak xjadik dengan kawan2 luar dari dunia aku...alam maya la kan..bukan alam bunian okies...hehe...

kalau di tanya siapakah idola aku dalam dunia blog ni, mereka la inspire aku untuk terus membebel...hehehe...bukan sebab nak kipas tapi N3 yang mereka buat sangat santai tapi penuh infomasi + tutorial yang sangat membantu...mereka2 nie adalah:


to all my friendz jom la join ini segmen...boleh la kite lebih kenal mengenali antare 1 same lain...best kan...last but not list...Happy Deepavali...


17 comments:

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

QasehSuci said...

salam kenalan...Qaseh dtg singgah dan follow...(^-^)

Syafiq Ahadin said...

Salam singgah dari saya, Syafiq Ahadin . :D

-✿Ayu✿- said...

salam kenalan! dri segmen abg beng!

izamin said...

selamat berkenalan :)
saya dari blog abg ben :)

SoLy SoLicious said...

terjah ^^

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

wanie wonek said...

singgah sini jugak. sudah follow kamu ea .. jom singgah blog saya pulak.

http://waniewonek.blogspot.com

Fabulous Me said...

Waaaah! Join segmen.. Enjoy beb :)

c nana said...

terjah sni dri segmen yg sama.. hepi blogging (^__^)v


http://mizznana11.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

MiSaEi said...

TQ korang....aku terjah blog korang k...

beb: carik kawan baru....heheh...

Arol Mubin said...

Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :) Kalau ada waktu terluang, jomlah jenguk ;

# Senarai Blog Segmen Ben Ashaari Dan Rakan Blogger :D
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/senarai-blog-segmen-ben-ashaari-dan.html

SpidermanHere said...

Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

KiMiE said...

Salam. Singgah dan follow. Dari segmen bro Ben :)

jom singgah : http://kimie-blog.blogspot.com

Izzan Zain said...

singgah nak bace n klik mane yg patut

CikHoneyBee said...

salam.. cikhoneybee dtg dr segmen abg ben dan mtk maaf sbb lmbt singgah. jemput ke blog ya

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

QmaRidh said...

Salam perkenalan.. jom singgah blog saya
http://qesahqasehqmaridh.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Miss Ayu Nushka said...

salam ziarah.dr segmen yg sama.baru berkesempatan blogwalking.hehe
ayu dh follow.jemput2 la singgah kat blog ayu pula^^