HiNgGa HuJuNg NyAwA...

Assalamualaikum...huhhh penat nie...baru balik dr clinic...so far alhamdulillah aku n both of my babies ok...HB baby2 kat dalam nie ok...BP aku pon ok...cume anak2 aku nie besar sikit jer...2/2 da 2.7kg lebih...doc bagi tau if baby lepas 3 kg dalam seminggu due nie aku kene pakse bersalin...takot tu...hope sume ny ok la...hurmmmm....xcited+seram=aku skarang nie...hehehe....da la xmo pk banyak...relax n berserah...jom layan aku membebel....


sambil makan pisang goreng yg aku beli kat sebelah clinic tadi n layan Ribena stoberi ni aku nak tnye la korang ape yg korang harapkan bersama pasangan korang...bagi yg masih indah bercintun tu mesti la nak hubungan tu sampai jinjang pelamin...betol x??? bagi yg da berumahtangga mcm aku nie ape harapan korang kan??


kalau aku kan...aku berharap sangat jalan cerita dalam pic nie terjadi pade aku...maksudnye sume nye nampak indah...aku n EN Suami kenal dari zaman sekolah lagi...nak cakap rintangan tu xde tipu la...ye la dari budak2 kot...bile En Suami melamar aku pade usia aku baru 21...korang dapat bayangkan x betapa mudenye aku tyme tu...tp sokongan mak n arwah abah serta mak n abah mertua yg wat aku yakin untuk kate YE...huh...maka kawin la aku dalam usia muda...memang aku akui aku kurang matang...asyik nak menang jer...lepas aku...aku...seb bek En Suami lebih matang dan banyak la beralah ngan aku nie...actually beza umur kami 4 tahun...so aku nak cakap kat sini bukan la teruk sangat kawin muda nie...ape yg penting hati...maksiat pon jauh la nak nye kn...walaupon rumahtangga aku di uji dengan mcm2 dugaan,menunggu cahaya mata selama 4 tahun...tu sume bukan halangan utk bahgie...caye la cakap aku beb...indah alam rumahtangga nie...buat suami Mohd Fairus Sokhimi...May our relationship last forever...AMIN...tacing x??ha x ker?? t aku wat drama lak kies...thts all 4 now...bubye...

6 comments:

mas saari said...

salam perkenalan!
tahniah terpilih sebagai blog pilihan ben ashaari..

hayatunfadzila said...

aslkm..
salam perkenalan
terjah dari blog ben..

cik gayah said...

thankx mas...malu plak blog ciput nih naik name...tp best dpt kenal ngan korang sume...muax

cik gayah said...

hayatunfadzila: thnkx dear...rajin2 la terjah cni year...akak budak br blajar...huhuh...muaxxx

noraauliyya said...

anak2 ? twin ke ? Alhamdulillah ..

singgah dari blog Abg Ben ..

cik gayah said...

noraauliyya: aah twin kat dalam nie...Alhamdulillah setelah lame menunggu...hehehe...