KeGiLaAn Ku tAtKaLa BeGiNi...

Assalamualaikum korang...now aku still kat office mak...sian die keje x habis2...xpe mak akak teman mak kies...huhuhu...bile da dok dalam aircond mcm nie ape lagi perut aku asik mintak di isi jer...so makan...makan...n makan je keje aku dari kol 5 tadi...kih...kih...kih...jom layan kegilaan aku sejak 'begini'...


aku xtaw nape sejak pregnant nie gemar beno makan mende nie...padehal aku bkn le peminat 'jajan' mcm nie...xelok sebenarnye makan mende nie tyme2 begini...kalo terrrringin sgt nak makan baru ler aku carik...tu pon sorok2 dari En Suami...law x bebel la sampai pagi...huhu


yang nie lak pantang lalu kat 7E tu...mesti nak singgah...xkire la kaler ape aku mesti grab 1...tapi dah dekat2 nie takot nak amik slurpee selalu...takot tibe2 naik kencing manis...owh tidak...niaya aku beb...


nie la yg paling parah...sebelum pregnant jangan harap aku boleh telan air2 mcm nie...tapi sejak begini nie la minuman yg wajib ade dalam freezer...aku xtaw la ade side effect x kat aku n baby...tapi aku dah mcm 'ketagih ketum' kat green tea nie...aduyaiii



pss:// kepada ibu2 mengandung jangan ikot tabiat makanan begini sebab x bagus untuk ibu n baby...kalau nak makan okies tapi beringat la...aku suke nak pinjam ayat Shuib (SEPAH)...law x silap mcm nie bunyinye...biar lebih tapi jgn terlebih2...huhuh...

2 comments:

fadh leyanie said...

kira makanan2 kat atas ni boleh diterima akal lagi,kalau mak saya dulu dia pernah suka makan serbuk kopi yg pahit tu mentah2 time pregnant.:P

cik gayah said...

perghhh...macam2 kan..pembawakan katenye...seb bek fara suke mkn nie jer...tu pon smunyi2...hehe...