MeNgHiTuNg HaRi...SeMoGa ALLAH SeNtIaSa BeRsAmA kU...

Assalamualaikum...salam 1 dunia sume...ecehhh dunia gitu...hari nie x banyak bende yg aku buat...tido pon lepas suboh tadi...maka agak weak la aku...tapi bile kire 'due date' dah tinggal berape minggu lagi aku terus wat checklist ape lagi yg kurang...mane taw sok luse baby kuar...kan niaya aku di buatnye...nampaknye sume mcm da ade...tapi still rase ade yg kurang...ke sebab aku x cukup tido...arggghhhh....



dah 18 kali aku belek mane yg x de lagi...dalam checklist mcm sume da der...ape lagi nie...mcm nak tepon bomba minx tolong...tarik nafas...tenang...relax...duduk dulu...pikir balik ape yg perlu utk ke hospital...




hahaha...gini la gaye nye bile Mak Yong nie wat keje sorng2...sume x jadik...tarik kiri x sampai...kanan x sampai...kih2...aduyaiii...




okies sume dah ready...tyme 4 bag packing...jom...tolong tengok aku pack baju baby...




tarrraaaaa....siap da...aku x smpt snap pic tyme berhempas pulas n huru hara saat keserabutan melanda...pesanan aku pade bakal2 ibu packing la lebih awal supaye x kelam kabut...hahaha...siap2 masuk dlm kete en suami okies...thts all 4 today...nanti kan bebelan aku lain kali yer...bubye...salam... 

6 comments:

fadh leyanie said...

wah..bnyaknya barang baby:P

cik gayah said...

fadh...kak fara punye baby twin...sume kene la double...sian kan...hehehe..thnkx follow...

I am...izuan said...

waaahh brg2 baby...cantikk....blog dia pun cantikk

ermm...jangan la lalu je...follow la sekali...saya baru je follow blog best ni..thanks!

cik gayah said...

opsss....sorry izwan...okies...i follow...huhu

.ain. said...

hai akak !! moge sumenye bejalan dgn lancar. amin.. nnt post la gmbr baby kat blog ye :D

cik gayah said...

ain: okies dear...t akak post k...doa sume selamat ek...thnkx :)