Terima Kasih Semua....Sayang Korang Ketat-ketat

Assalamualaikum....

Morning sume!! wah pagi x aku bangun....hari nie mak mertua nak datang la katekan...die rindu kat menantu malas die nie...huhuh...xcited weyh...rindu mak mertua aku la bedah...lame xjumpe since raye hari tu...ape2 pon di kesempatan nie aku nak mengabadi kan ucapan jutaan terima kasih kat sume orang yang dengan murah hati menghadiahkan baby stuff 4 my new comers nie...thanks sangat2...terharu aku!!! sob...sob...


thankx to Mak Tok (mak aku le)...since kandungan masuk 7 bulan die dah shopping utk my twins nie...gerak hati die nak beli blue pink theme membawa maksud anak aku sepasang rupenye...thankx a lot mom...


thankx jugak kat mak untuk sterilizer nie...memang aku dah aim lame...tibe2 jer mak aku beli kan...sedih kan...sob...sob...


thankx to Daddy (suami aku le) belikan bottle nie...memang price die agak x muasabah tp boleh pakai lame kan...sampai baby g sekolah bak kate amoy cun tuan kedai tu...haha


thankx jugak untuk yg ini...walau rase ter membazir coz beli feeding bottle 4oz nie...dah terbeli nak wat mcm mane...boleh simpan untuk anak2 akan datang la daddy...anak2??? haha


yang nie pulak dari Umi (kak long aku)...suke sgt dapat travel bottle set nie...boleh la letak susu baby law nak jalan jauh....in case baby aku da minum susu formula la...aku berazam nk full breastfeeding 4 new comers nanti...so azam kene kuat.okies...no susu formula....haha

 nie mak mertua aku buat okies...sure bantal nie jadik bantal bucuk kesayangan anak2 aku nanti...thankx mak...kakak sayang mak!!! sob...sob...opsss...mak mertua aku ade buat barut n bedung sekali okies...mak bengkung xder??? hahah


ha yang nie aku baru semalam aku dapat...bukan aku la baby aku...hehe...thankx pokde (abang aku) n mokde (bakal kak ipar aku)...comel sangat baju nie...ade sepasang lagi...comel betol...aku suke...wink2...


setakat nie aku rase sume dah siap untuk babies...aku da triple checklist nie...kompom sume dah ade...


bag pon dah siap packing....tinggal masukkan dalam kete en suami jer...ready awal2...takut die lagi kalut dari aku susah...hahaha


hurmmm...untuk semua nie...aku nak ucapkan berjuta2 terima kasih kat sume orang yang bermurah hati menghadiahkan hampir kesemua kelengkapan untuk my new comers nie...ALLAH je dapat balas jasa kalian...sob...sob...


untuk anak2 ku jadi la anak yang soleh n solehah....berjasa pada agama,bangsa dan tanah air...gituuuu...last but not list AKU SAYANG KORANG KETAT2...muah...muah...

2 comments:

Fabulous Me said...

Babe, dah beli pam tu babe? Btw mmg aku hibo tgk.. Happy for u lah. Swonok!

MiSaEi said...

thnkx beb...doa kn aku slamat k...BF aku beli awal2...wat persediaan...hahaha...