LuCkY FoLLoWeR No 123...


Hi Korang...aku memang da pasang niat nak wat N3 pasal follower aku yang ke 123...1234...12345...dan seterusnye...besar cite2 nie...ade ke tak orang nak follow aku...hahaha...angan2 mat jenin jer la...nie aku nak story pasal follower aku yang ke 123...Kimie Zakaria name die...cer klik header kat bawah nie...


blog die sangat sempoi tapi penuh info...korang xcayer g la terjah...jangan lupe follow skali yer...to Kimie Zakaria keep on blogging yer...teruskan wat N3 yang best2 and menarik tertarik kebaboom...hehehe....okies korang aku akhiri N3 nie ngan serangkap pantun

naik bas pegi johor bahru,
jangan lupe singgah sini selalu...

ok x...ok x...haha...suke ati aku le janji ujung nye u' u' kan....hahaha...enjoy d blog korang...bubye...salam 1 malaysia...

5 comments:

KiMiE said...

Wuih...best sungguh ada org wat entri untuk aku nih..hehe!! nak post la..

MiSaEi said...

haha...sungguh best kan...post le...dah ko mmg lucky no 123...huhu

KiMiE said...

hehehe!!thanks bebanyak.. singgah sini, ada "hadiah"...

http://kimie-blog.blogspot.com/2011/10/067-lucky-follower-no-123.html

Woofer Storm said...

bestnya siap buat entry ni..

sy dah folow sini,tkde entry khas ke??hahaa gurau^^

Mizfantagiro said...

wahh bertuah kimie =) follow awk..singgah dr blog kimie ^^