Macam-macam da....

Assalamualaikum sume....tengah godeh2 FB tadi terjumpe la 1 post yg aku rase agak menarik perhatian aku yg susah tertarik nie....maklumlah now aku kurang aktif ber FB sejak 2 menjak 3 menjak dan bermenjak-menjak jatuh cinte ngan dunia blogging nih....meh aku shares ngan korang...



ape yang korang nampak??? bukan harge roti yg dah naik tu ye...tapi 'sambal ikan iblis'...iblis tu weyh...aduyai meaning die pon aku dah seram lagi la aku nk makan...pade pihak berkenaan sensitif la sikit bab2 makanan nie...hahaha...gelak2...tu jer aku nk share kat cni...poyo x...peduli ape aku nak jugak...okies korang...nak solat jap...ade tyme aku pot...pet...lagi k...daaa...salam...

4 comments:

Fabulous Me said...

HAHAHAHHAHAA ya ampun! Iblis pegi nye..

cik gayah said...

hahaha...kan da len maksud nye tu...nk mkn pk 4 5 kali nie..

Eein Azryn said...

disebabkan huruf b dengan i tu terbalik, tu yang buat maknanya len. haha.

cik gayah said...

EA: seram kan nak makan...hahaha...