" SEGMEN | Serius , Blog Ini Menarik Perhatian Aku ! "


Assalamualaikum...blog pilihan aku ialah blog ~We Gain & Spent~ sebab aku memang suke travelling and of course makan-makan...blog nie kire memenuhi taste aku le...baru beberape hari terjumpe blog nie tapi aku dah jatuh chenta...ecehhh...so kawan2 enjoy the blog okies...daaaa

14 comments:

Lyssa Faizureen said...

hehehe . thnx join ye yunkk ^_^

cik gayah said...

welcome...wink2...

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/

sarah hanafiah said...

makan ?kita pun suka jugakk hehe ^^

Syieda_Joy™ said...

syieda datang dari blog lyssa..^_^ jom ke blog syieda =.=

jom ke blog syieda.. http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/segmen-serius-blog-ini-menarik.html

Run Away said...

selamat petang..salam kenal....;d

cik gayah said...

thankx kawan2...saye da ke blog korang n follow already...nice blog sume...keep on blogging...bg le tunjuk ajar kat budak br belajar nie...

Fabulous Me said...

ALAMAKKK!!! TERHARU NYEH! Mekasihhhhhhhhh~

cik gayah said...

den mmg admire kek blog ekau la FM...sgt fabulos lyke tuan ny...jgn terharu...nnti den sodeh susah...huhuhu

Noorul Amera Adnan said...

follow u dari segmen lyssa >.< jemput singgah blog saya jugak : SEGMEN SERIUS BLOG INI MENARIK

Fabulous Me said...

Cik Gayah, sbgi tanda penghargaan and terharu bona2 den ni,,, den lotak ko dlm list blog den n den nak post every entry ko dr lamb chop, cheese cake.. sehingga la entry2 ekau ujg bln ni kek FB den. so tnjok kan skill dan cerita2 mu. Salam perkenalan :)

cik gayah said...

hahaha...ala jgn le gitu...malu..hehe..den budak baru belajar bona nie...den mmg suko ekau punyo blog n n3 coz den suko travelling n makans...thts all...xdo kipas2 nie...ikhlas...hoho

nurul nabila bt medan said...

hye..nabila dtg dri segmen Kak Lyssa
salam kenal ^^


http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-serius-blog-ini-menarik.html

Lyana M said...

follow sini dr blog lyssasecret. slmt ptg. :D

http://i-love-the-way-i-am.blogspot.com